26 april 2023

on

Even een dagboekje er tegenaan gooien. Ik werd rond 11:00 uur wakker met een soort migraine. Ben ongesteld, dus dat kan kloppen. Gezegd tegen P. dat ik niet uit mijn bed zou komen ivm bovenstaande. Ik werd om, jawel, 17:06 uur wakker en de hoofdpijn was gezakt. Toen heb ik 10 bier achterover gegooid en nu is het 23:05 uur. Ik eet twee boterhammen met gebakken ei.

Soms is dit de enige manier om een dag door te komen.

Welterusten. Morgen weer een poging.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Anuscka schreef:

    Verdomme Marion, tien bier… (en ja: ik snap het hoor) XX

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s