Uit eten

Afgelopen maandag was mijn moeder jarig. Na ruim tien jaar ging ik weer eens uit eten. Ik heb heerlijk gegeten en het was ontzettend gezellig. De spanning vooraf was minder fijn en de nasleep had ik al helemaal niet zien aankomen. Niet alleen ben ik extreem moe sinds maandag, maar ook zijn mijn darmen weer volledig van slag. En dat heeft natuurlijk zijn wisselwerking op elkaar. Dus is het uit eten gaan voor herhaling vatbaar? Ik had zo graag ja willen zeggen, maar het eerlijke antwoord is nee.

Komende dagen ga ik enkel bijkomen. Zoveel mogelijk slapen, in bed liggen en/of ontspannen. Ik ben even helemaal op.

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Rob Alberts schreef:

  Bemoedigende groet,

  Like

 2. Het gezellige etentje was meegenomen, de naweeën zijn minder. Gun jezelf wat rust, je hebt het nodig.

  Geliked door 1 persoon

 3. Fijn dat je van het eten en de gezelligheid hebt kunnen genieten, maar ik kan me voorstellen dat het met zo’n heftige nasleep het toch niet waard is. Wel enorm jammer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s