Toch maar weer een pilletje

on

Het was leuk geprobeerd, dat stoppen met de paroxetine, maar het was een overduidelijke mislukking. Gisteren een pil genomen, net weer één en alle ellende is als sneeuw voor de zon verdwenen. Geen stroomstootjes meer. Niet meer misselijk. Heerlijk.

Ik heb geen spijt van deze poging. Stiekem wil ik nog steeds weten hoe het voelt om weer een poosje zonder te leven, maar dan zal ik de stoppoging toch anders moeten plannen. Of dat via afbouwen is of wederom CT, dat zie ik dan wel, maar ik vermoed dat ik er zeker 4 tot 6 weken voor moet uittrekken. Voorlopig maar weer even met een afvlakkingslaag door het leven stampen. Het is wat het is.

Fijne zondag allemaal!

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Bij ons in de apotheek kun je een apparaatje kopen om pilletjes te halveren. Misschien kan dit helpen om langzaam af te bouwen? (het toestelletje werkt zo precies dat je halve pilletjes nog eens in twee kunt doen, je kunt dus afbouwen naar drie kwart, nadien de helft, nadien één vierde,..)

  Geliked door 1 persoon

  1. Marion schreef:

   Ga ik onthouden dit, want dat zou inderdaad heel handig zijn voor de volgende keer!

   Geliked door 1 persoon

 2. marieclaire schreef:

  Ik vind dat je heel verstandig bent nu. Houden zo.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s