En ineens stromen de tranen over mijn wangen en voel ik scheuten van pijn door mijn lichaam trekken. Van mijn hart tot in mijn tenen. Ik mis je, Marijke. Ik mis je zo. Maar ik ben en blijf blij en dankbaar voor de vrijheid die jij nu hebt. Voor altijd.

And when no hope was left inside
On that starry, starry night
You took your life as lovers often do
But I could have told you, dear one
This world was never meant for one
As beautiful as you

2 gedachtes over “8 januari 2023

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s