Zaterdag 7 januari 2023. De dag waarop ik voor het eerst het tv programma Wie Is De Mol? keek. Was het een succes? Nou, wat programma niet echt, maar het was heerlijk om anderhalf uur lang op de familie app “HET IS ANNICK!”, “HET IS FROUKJE!”, “HET IS DIE GOZER MET DIE BLONDE KRULLEN!”, “NEE, HET IS ABSOLUUT ANNICK!” en ga zo maar door te roepen. Zalig! Volgende week weer!

Gisteren heb ik niet geblogd. Ik kon natuurlijk nog vals spelen door een blog te schrijven en de plaatsingsdatum aan te passen, maar zo ben ik niet. Kortom, mijn goede voornemen om het komende jaar dagelijks te bloggen heb ik vijf dagen volgehouden. Niks mis mee, al zeg ik het zelf.

Verder geen bijzonderheden vandaag. Veel op bed gelegen, zodat ik vanaf morgen iedere dag drie keer met Friemeltje een wandelingetje kan maken.

Voor nu, fijne avond en slaap lekker straks.

8 gedachtes over “7 januari 2023

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s