Wat een ongelooflijke schijtdag was dit, zeg. Weer de hele nacht wakker gelegen. Rond een uur of 8 in de ochtend in slaap gevallen, maar toch weer ieder uur wakker. Uiteindelijk uitgeput opgestaan om Peter te helpen, want die kan ook nog steeds niets. Oud papier weggooien. Kliko aan de weg zetten. Vuilniszakken wegbrengen. Boodschappen doen. Vervolgens thuiskomen en meteen tig vragen van Peter krijgen en dat viel verkeerd. Ik moest echt eerst even liggen voordat de volgende klus gedaan kon worden. Kortom, onderlinge irritaties die uiteindelijk in een fikse ruzie eindigde. Om niks natuurlijk, maar pure frustratie van beide kanten. Echt, laat maar. Deze dag is er ééntje om snel te vergeten.

Liefs, Marion

4 gedachtes over “5 januari 2023

      1. Inderdaad: mooi! Het is (zo realiseerde ik me gisteren ineens, als gevolg van iets Human Designachtigs, de reden dat ik ben gescheiden van manlief nummer 1. Het waaide nooit in die relatie… soms MOET het gewoon even knetteren! XX

        Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s