Vandaag was niet echt een fijne dag. Wéér twee ontstekingen erbij waardoor ik nog meer pijn heb en nog slechter kan zitten. Gelukkig hoefde ik geen boodschappen te doen vandaag. Wel een klein stukje afwassen en de bedden verschonen, maar dat ging prima. De avond werd gevuld met de finale van het WK darten kijken en een paar biertjes drinken. Helaas hield ik ook dat niet vol en moest ik het laatste stukje op bed kijken, maar hé, ik kán het tenminste op bed kijken. Lang leve wifi.

Nu lekker nog een hapje eten en morgen weer een nieuwe dag. Slaap lekker allemaal.

Liefs, Marion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s